Equip

Joan Pons Solé

Ambientòleg (col. 1017 al COAMB) . Ha desenvolupat la seva tasca professional en els camps dels programes i projectes de conservació del medi, i en l’educació ambiental. Especialitzat en dret ambiental, també ha exercit actuacions d’acció ambiental pel tercer sector, donant suport a la defensa del territori.

jpons@instajuridic.com

 

Ver el perfil de Joan Pons Solé en LinkedIn

 

Jordi Recordà Cos

Ambientòleg (col. 959 al COAMB). Especialitzat en gestió del paisatge, gestió dels medis aquàtics, de residus i en dret ambiental. Experiència professional a Catalunya, França, Itàlia i Escòcia. Aquest treball l’ha realitzat en l’àmbit del tercer sector ambiental i l’administració pública.

jrecorda@instajuridic.com

 

 

 

 

 

Anna Pérez Català

annaperezAmbientòloga (col. 1798 al COAMB) especialitzada en canvi climàtic i desenvolupament internacional. Ha treballat per diferents organitzacions catalanes i internacionals i per a l’administració pública. Amb gran interès per la política i la comunicació, ha desenvolupat campanyes i polítiques relacionades amb el canvi climàtic, l’energia i les negociacions de Nacions Unides.

Dins l’equip d’INSTA, l’Anna és col·laboradora en projectes de Canvi Climàtic.

aperez@instajuridic.com

 

 

 

Rafael Bellido Cárdenas

rafael_bellidoLlicenciat en dret i diplomat en el Postgrau de Dret Immobiliari i Urbanístic i diplomat en el Postgrau de Gestió de la Ciutat. Assessora entitats ecologistes i del tercer sector des de 1995 i ha treballat en temes ambientals i urbanisme als Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Molins de Rei i Gavà, i al Consell Comarcal del Baix Llobregat. També ha impartit classes sobre el dret del medi ambient a diversos postgraus i cursos organitzats per entitats.

Dins l’equip d’INSTA, el Rafael col·labora en les accions jurídiques com a advocat.

rbellido@instajuridic.com