LandLife pretén comunicar el valor de la custòdia del territori com a eina eficaç i d’èxit per la natura i la conservació de la biodiversitat. El projecte està finançat per la Comissió Europea (LIFE +) i va ser llançat oficialment a la reunió de llançament a Vic el 28 de setembre de 2011.

Durant el període setembre 2011 a desembre 2014 els cinc socis del projecte LandLife – Xarxa de Custòdia del Territori, Conservatoire d’espaces naturels du Languedoc-Roussillon, Legambiente Lombardia, Eurosite i Prysma – promourà els principis de custòdia del territori i el desenvolupament d’eines pràctiques que també poden posar en pràctica en una àrea natural que té cura.

El manual que tot just s’ha presentat, pretén fer una aproximació europea al concepte de custòdia del territori i el seu potencial per a la impliació social en la conservació. Podeu consultar el manual en aquest enllaç.