Equip

Joan Pons Solé

Ambientòleg (col. 1017 al Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya) . Ha desenvolupat la seva tasca professional en els camps dels programes i projectes de conservació del medi, i en l’educació ambiental. Especialitzat en dret ambiental, també ha exercit actuacions d’acció ambiental pel tercer sector, donant suport a la defensa del territori. jpons@instajuridic.com

Jordi Recordà Cos

Ambientòleg (col. 959 al Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya). Especialitzat en gestió del paisatge, gestió dels medis aquàtics, de residus i en dret ambiental. Experiència professional a Catalunya, França, Itàlia i Escòcia. Aquest treball l’ha realitzat en l’àmbit del tercer sector ambiental i l’administració pública.

jrecorda@instajuridic.com

 

Ivan Hortigüela Bolsa

Advocat especialitzat en dret ambiental (col. 2951 al l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona). Ha desenvolupat la seva tasca professional en els camps del dret d’aigües, urbanisme i ordenació del territori i dret penal ambiental. Experiència en assistència i suport jurídic en diferents ordres jurisdiccionals i en iniciació a l’activitat docent i investigadora dins de l’àmbit universitari.

ihortiguela@instajuridic.com