EL NOSTRE EQUIP

Joan Pons Solé

JOAN PONS SOLÉ

Ambientòleg

Ambientòleg especialitzat en dret ambiental (col. 1017 al Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya). Especialitzat en defensa ambiental de territori, gestió de conflictes ambientals, urbanisme, medi natural, serveis ecosistèmics i drets humans. Col·laboro activament amb tasques de suport i assessorament amb el tercer sector ambiental i organismes públics. També tinc experiència docent i investigadora en el camp universitari.
Des de molts àmbits de la nostra vida, també en el professional, podem ser motors de canvi i transformació socioambiental.

JORDI RECORDÀ COS

Ambientòleg

Especialitzat en gestió del paisatge, agro-ecologia, gestió dels medis aquàtics i de residus, i en dret ambiental. Actualment, soc formador en tècniques per afavorir el  diàleg. He desenvolupat projectes ambientals en diverses regions europees. Aquest treball l’he realitzat en l’àmbit del tercer sector ambiental i de l’administració pública. També tinc experiència investigadora en el dret ambiental.
L’eina més potent que conec per contribuir à la transformació socioambiental és l’empatia. Generar diàleg amb els actors és tot un art.

IVAN HORTIGÜELA BOLSA

Advocat en Dret Ambiental

Advocat especialista en Dret Ambiental (col. 2951 a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona) amb experiència en Dret d’Aigües, Urbanisme i Ordenació del Territori i Dret Penal Ambiental. He desenvolupat la meva tasca en l’assistència jurídica en diferents ordres jurisdiccionals tant de forma prèvia al procés com en les seves diferents fases. També tinc experiència investigadora en el camp universitari i actualment estic desenvolupant un doctorat industrial amb INSTA i la Universitat Rovira i Virgili.

El treball dur sempre supera el talent quan aquest no s’esforça; no hi ha millor inversió d’aquest treball que la cura afanyosa de la Terra que habitem.

PABLO SERRA PALAO

Jurista Ambiental

Jurista especialitzat en Dret ambiental i animal, amb un Màster en Diplomàcia i Relacions Internacionals (Escola Diplomàtica d’Espanya) i un Màster en Biodret (Universitat de Múrcia). S’ha desenvolupat com a professional en l’àmbit acadèmic i de la recerca, sent autor de diverses publicacions científiques i membre de projectes de recerca a nivell estatal i europeu. També ha col·laborat amb ONGs i associacions de caràcter ambiental.

És fonamental treballar de manera interdisciplinària per a abordar els complexos desafiaments de l’actual crisi soci-ecològica

TREBALLEM JUNTS

El compromís per la protecció del medi ambient i fer-la compatible amb l’activitat humana són l’ADN d’INSTA. El que ens motiva és treballar per la sostenibilitat a partir del domini de les eines jurídiques.

Contacta amb nosaltres
INSTA

INSTA és un equip pluridisciplinar especialitzat en dret ambiental. A INSTA integrem coneixements jurídics i ambientals per oferir serveis a mida dels clients, i treballar conjuntament per la sostenibilitat a partir del domini de les eines jurídiques, proporcionant una visió holística i transversal.

Oferim serveis d’assessorament, defensa jurídica i consultoria en dret ambiental, serveis de gestió de conflictes ambientals i processos de participació, i serveis de consultoria ambiental, elaboració d’estudis ambientals i d’anàlisi territorial.

 • Els nostres valors són la

  • Defensa activa de l’ambient
  • La sostenibilitat
  • La qualitat de vida de les persones
 • Apostem per la interdisciplinarietat, factor que permet donar una visió holística als problemes i reptes jurídic-ambientals que treballa l’empresa.

 • Fomentem el consens, el diàleg, la conciliació, la tolerància i el respecte a altres punts de vista.

 • La raó de ser d’INSTA és

  • Contribuir a la millora ambiental des de l’òptica del dret i del diàleg,
  • Afavorir la implementació de la normativa protectora del medi ambient en l’àmbit públic i privat
  • Col•laborar amb els diferents òrgans i organismes públics vinculats al medi ambient.

ELS NOSTRES SERVEIS

Dret
Ambiental

Serveis d’assessorament, defensa jurídica i consultoria en dret ambiental

Més informació

Estudis Ambientals
i Territorials

Serveis de consultoria ambiental, elaboració d’estudis ambientals i d’anàlisi territorial

Més informació

Diàleg
Ambiental

Serveis de gestió de conflictes ambientals i processos de participació

Més informació

PROJECTES DESTACATS

Veure tots