El projecte tindrà una durada màxima de 12 setmanes en les quals s’analitzaran diferents casos per tal d’experimentar noves estratègies de sostenibilitat per les empreses. També serà l’oportunitat de provar el rol del dret ambiental en els nous projectes d’innovació impulsats per altres sectors.

Dins el marc del projecte “Erasmus for young entrepreneurs”, avui s’ha signat un conveni entre Vapor Llonch- Fàbrica d’oportunitats (organisme intermediari), la comissió europea (organisme finançador), Ecostrategie i INSTA.

Els objectius del programa són afavorir l’intercanvi d’experiències i aprenentatges entre nous emprenedors i empresaris consolidats en el marc de la Unió Europea a través d’estades empresarials.

INSTA ha estat seleccionada per participar en aquest projectes, i a part de la voluntat de participar en una xarxa d’emprenadors europeus, també té el repte de s’introduir en nous sectors per desenvolupar l’economia circular i l’economia social i solidària.