Organizat pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, INSTA impartirà una formació online d’introducció al dret ambiental a Catalunya. Amb aquesta nova formació de l’Escola de Formació del COAMB, de 14 hores lectives, volem apropar-vos al dret i la legislació ambiental des d’un punt de vista teòric, pràctic i de suport al vostre dia a dia professional.

Volem proporcionar-vos claredat sobre els conceptes i l’organització del dret ambiental, així com un repàs introductori a la principal normativa ambiental existent a Catalunya, que us la situï i l’endreci, i així sapigueu com aproximar-vos a les diferents legislacions quan necessiteu treballar-hi. Les sessions inclouran una part teòrica i exercicis.

Amb el format d’aula virtual, podreu assistir en directe a les sessions dels ponents en format videoconferència, i intervenir i fer preguntes a la sessió en temps real. Si no pots conectar-te en directe, o si vols repassar continguts, pots visualitzar els vídeos de cada sessió posteriorment.

Més informació i inscripcions fent clic aquí.