El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya ha donat a conèixer el llistat dels finalistes de la 2ª edició dels Premis Ciències Ambientals que anualment otorga. Els guanyadors i els accèssits es donaran a conèixer el proper 22 de novembre en el marc de la celebració dels 20 anys dels estudis de Ciències Ambientals a la Universitat de Girona. Els projectes vencedors seran premiats amb un guardó de disseny ecològic.
Dins la categoria d’activitat de recerca, ha resultat finalista un treball publicat per en Joan Pons, membre d’INSTA, sobre la regulació jurídica dels serveis ambientals dels ecosistemes a Catalunya. Aquest treball aprofundeix en experiències de regulació juridica d’aquests serveis arreu del món, analitzant casos reals, i desgranant algunes de les experiències incipients a Catalunya i el seu marc legal.
El treball, que properament serà publicat a la col·leció “Quaderns de Dret Ambiental” de la URV, fa una proposta general de marc legal i conceptual pels serveis ambientals ecosistèmics a Catalunya.
Més informació