El proper dilluns 9 de juny a les 17:15h, la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, acollirà la presentació del llibre “Eines per a la regulació dels serveis ambientals a Catalunya” escrit per Joan Pons, membre d’INSTA. L’acte comptarà amb la participació d’en Manel Cunill (enginyer tècnic agrícola, ambientòleg i autor del pròleg), el Dr. Francesc Xavier Farriol (1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vila-seca) i la Dra. Aitana De la Varga (professora de dret administratiu de la URV i tutora del llibre).

A continuació, tindrà lloc l’acte de clausura del curs 2013/14 del Màster de Dret Ambiental, amb la conferència “25 anys d’avaluacions científiques entorn al canvi climàtic antròpic: el paper del IPCC i la contribució del C3 de l’URV a la seva recerca”, que anirà a càrrec de la Dra. Manola Brunet Directora del Centre en Canvi Climàtic de l’URV i coopresidenta de la OPACE2 per l’anàlisi i monitoratge del clima global de la Comissió de Climatologia de l’Organització Meteorològica Mundial.

Més informació sobre la publicació fent clic aquí.

La publicació va obtenir l’accèssit als II Premis Ciències Ambientals que anualment otorga el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.