L’octubre passat, el Consell de Govern de la URV va reconèixer aquest projecte empresarial com empresa Start-up de la URV, d’acord amb el reglament de creació d’empreses a l’entorn de la URV, que reconeix com a Start-up aquelles iniciatives empresarials sorgides per iniciativa dels estudiants de la URV.

L’objectiu d’aquest reconeixement és establir una relació de benefici mutu entre l’empresa i la URV, en la qual l’empresa podrà acreditar davant de tercers el reconeixement com empresa Start-up de la URV, oferint una imatge de marca. Tant l’objecte social com l’activitat de negoci de l’empresa estan relacionades amb els àmbits de coneixement de la URV.

Durant la tramitació d’aquest reconeixement, l’empresa ha comptat amb l’assessorament de URV Emprèn que engloba la Unitat de Valorització de la URV, situada al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi) de la Fundacio URV i la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la URV.

L’acord l’han signat el rector Josep Anton Ferré, per part de la URV, i Joan Pons en representació d’INSTA.