La protecció del medi ambient és possible quan es garanteix un diàleg entre els actors. Des d’INSTA ho tenim molt clar i és per aquest motiu que ens formem des fa anys en eines especifiques per aconseguir-ho: les practiques restauratives.

En Jordi Recordà, membre d’INSTA, ha rebut el reconeixement de l’European Forum for Restorative Justice, al publicar, en una guia específica, una activitat molt innovadora centrada en el diàleg ambiental per protegir la qualitat de l’aigua.

Podeu consultar la publicació clicant en el següent enllaç.

Des d’INSTA introduïm aquestes tècniques en la nostra feina, i sabem que la innovació ens ajuda a transformar la societat per millorar la qualitat ambiental i la qualitat de vida.

Comencem doncs el nou any amb una gran noticia, i amb la il·lusió d’extendre el diàleg territorial en el conjunt de les polítiques ambientals.