Els propers dies 20 i 21 de juny la Canonja acollirà un curs de formació sobre com combatre la vulnerabilitat energètica a través de les comunitats energètiques. El curs forma part del projecte El Cable, un projecte que INSTA porta desenvolupant des de l’any 2022 i amb el qual es pretén reforçar el nexe entre comunitats energètiques i vulnerabilitat.

Durant els dos dies del curs s’escoltaran ponències d’experts en la matèria provinents del sector consultor, activista, polític, etc. Alhora, la jornada servirà de marc per la presentació dels resultats del projecte El Cable, concretament per exposar la guia que s’ha estat desenvolupant durant els darrers mesos. Es pot consultar el programa complet aquí.

Les sessions tindran lloc a l’Edifici Època de la Canonja, tot i que tambés podran seguir en directe a través del canal de YouTube d’INSTA. Les inscripcions son gratuïtes a través del següent enllaç.

La jornada i el projecte estan impulsats per INSTA, promoguts per la Direcció General d’Economia Social del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, i compta amb el finançament del Ministeri de Treball i Assumptes Socials.