La Xarxa d’ambientòlegs emprenedors del COAMB té com a objectiu establir una plataforma per als ambientòlegs autònoms i emprenedors per tal de consolidar i fer créixer el seu projecte empresarial a través de compartir experiències, identificar necessitats i facilitar col·laboracions.

La Xarxa es va constituir el juliol del 2011, i organitza trobades periòdiques i accions d’interès per al col·lectiu al que vol donar suport. També disposa d’una llista de distribució de correu que facilita la interacció i l’intercanvi d’informació i recursos entre els integrants de la Xarxa.

La Xarxa ja compta amb més de 20 ambientòlegs i ambientòlogues emprenedors i emprenedores. INSTA forma part de la Xarxa des de la seva fundació i ha participat en algunes de les seves trobades de Networking i reforçament del col·lectiu.

Més informació fent clic aquí.