Aquesta setmana INSTA ha finalitzat les sessions formatives del programa d’acceleració empresarial “Camp Tgn Up”, impulsat per la Diputació de Tarragona amb l’objectiu d’afavorir el creixement i la consolidació d’empreses emergents de la demarcació.

Al llarg d’aquests darrers mesos INSTA ha rebut formació en matèria d’ideació de projectes, metodologia lean startup, comptabilitat, finances, màrqueting, comunicació, ventes, presentacions en públic, entre d’altres. Les sessions alhora han servit per teixir xarxa entre diferents startups de la regió, on el coneixement de totes ha servit per a fer créixer tots i cada un dels projectes participants.

Una de les idees desenvolupades per INSTA, al llarg del programa d’acceleració, ha estat com fomentar processos participatius de diàleg ambiental equitatiu. En aquest sentit, s’han identificat les mancances actuals en procediments de participació en matèria ambiental, alhora que s’han detectat les necessitats dels actors implicats en situacions de conflicte ambiental. A partir d’aquest treball, INSTA ha millorat les seves capacitats de gestió i mediació d’aquestes situacions i reforça la seva oferta a la comunitat per la gestió de conflictes ambientals.

En els properes setmanes, quan s’aixequi l’estat d’alarma sanitari, el programa entrarà en la seva fase final i INSTA comptarà amb una mentoria individualitzada per acabar de consolidar els coneixements adquirits i assolir els objectius d’acceleració proposats.